ALD HOLLAND

Welkom op de website van ALD Holland. 
Onze diensten bestaan onder andere uit oplossingen bieden voor licht en video gerelateerde projecten. Samen met onze opdrachtgevers bekijken wij de wensen van onze klanten en zorgen wij voor gepaste oplossingen. Daar waar nodig koppelen wij verschillende systemen aan elkaar via netwerk protocollen of op maat gemaakte iPad apps om zo de klant een eenvoudige manier te geven om zijn licht, video, led systemen aan te sturen. 

Als gewenst kunnen wij complete 3D visualisatie geven van het project of 3D renderings voorbereiden zodat de klant een goede indruk krijgt van het eind resultaat. 

Het is mogelijk projecten "turn-key" op te leveren. Van bedrijfspand tot horeca onderneming en van monumentaal pand tot Luxury Club alles is mogelijk. Onze systemen zijn te integreren in allerlei situaties, te denken aan villa's, loften, boten, superyachts of nieuwbouw projecten. Ook is het mogelijk te koppelen met andere bus systemen zoals, AMX, KNX, Creston etc.

 


 

 

Vanaf 1 Juli zijn wij officieel partner van de best beoordeelde slimme deurbel van Europa ; Doorbird

Doorbird is zeer eenvoudig te installeren en is binnen 10 minuten aan uw wifi netwerk gekoppeld. Als iemand op de bel drukt krijgt U een bericht op uw telefoon en kunt U via de camera zien wie er voor uw deur staat, ook als U niet thuis bent. Een andere zeer handige functie is dat Doorbird een foto maakt en opslaat, ook als er niet op de bel wordt gedrukt, zo kunt U precies zien wie er voor de deur heeft gestaan.

 

Voor meer informatie kunt U ons contacteren via : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel ons op : 020-8943184

Doorbird Nederland
Doorbird Nederland