UNIT 13 Sittard

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de trigger setup van UNIT13 Sittard. ALD Holland programmeert en levert de video aansturing van de instructie ruimtes. Ook worden de lichten, audio en automatische deuren via ons systeem aangestuurd. Het project is in samenwerking met SL Productions, zij zijn verantwoordelijk voor de levering van de verlichting en audio. Het complete systeem is een standalone setup zonder tussenkomst van computers. Dit betekend een snelle opstart procedure en maar 1 schakelaar. Er kunnen door het personeel geen fouten worden gemaakt tijdens het opstarten en bedienen.

 

11de van de 11de Maastricht Opening Carnavals Seizoen

ALD HOLLAND heeft in opdracht van de firma Xymio, de aansturing en bediening op zich genomen voor de 11de van de 11de productie te Maastricht.
Dit evenement is de officiële aftrap voor het carnavals seizoen en wordt live uitgezonden op L1 televisie en radio.
Via een Tiger Touch licht tafel werd de show getriggerd en via een eigen samengestelde media server werden de videos naar de led schermen gestuurd.

 

Alle videoclips die opgenomen zijn op 11 November staan online op deze link van L1:

L1 11de van de 11de Videos

 

11de van de 11de Maastricht 2014

LED Bowling Putten

Bowling Eng te Putten heeft zijn banen een moderne upgrade gegeven. Alle banen zijn nu ingericht voor het steeds populair wordende led bowlen. Elke baan kan verdeeld worden in 5 verschillende kleuren. Door deze kleuren creatief te combineren kunnen zeer dynamische licht shows worden gemaakt. ALD Holland zorgde voor de programmering en koppelingen van de verschillende systemen zodat de klant alleen maar een paar schuiven hoeft te bedienen om de verschillende shows te starten. Later kan dit systeem nog worden geupgrade naar een iPad app aansturing. In dit project loopt alles zonder actief pc systeem, alle systemen zijn solid state uitgevoerd wat een hoge betrouwbaarheid waarborgt.

Een impressie is te vinden via deze link : Led Bowling Putten

 

Clooney's Zoetermeer

ALD Holland heeft in opdracht van firma LightTwist de programmering opgeleverd voor Clooney te Zoetermeer. Via een speciaal geschreven iPad app wordt de verlichting bedient. Achter de schermen zijn meerdere systemen aan elkaar gekoppeld om tot dit eindresultaat te komen. Er is gekozen voor een iPad aansturing omdat tegenwoordig bijna iedereen goed overweg kan met een pad. Apple iPad is gekozen omdat de applicatie die gebruikt wordt, het beste en meest betrouwbaar loopt op een iPad.

Samenvatting in een youtube link : Clooney's Zoetermeer Programmering


 

Club Cell Led Schermen

ALD HOLLAND heeft ondersteuning geleverd bij de oplevering van de visuele oplossingen van Club Cell te Almere.

Aan de buitengevel hebben wij een ledscherm geplaatst met een 10mm pixelpitch. Deze wordt aangestuurd door een narrow cast systeem dat op afstand kan worden geprogrammeerd. Zo kunnen wij, zou dat gewenst zijn, van elke locatie ter wereld support geven, het enige dat daarvoor nodig is, is een internet verbinding.

In de grote en kleine zaal is gekozen voor Arkaos Servers. Doormiddel van Video Mapping zijn alle schermen aan elkaar "geplakt" om zo tot een volledig beeld te komen.

Video van de installatie is te vinden via de volgende link : Ledscherm Club Cell Almere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More Articles ...

  1. Pomegranate Griekenland